HOMEMADE FOOD

“Citarasa dunia kini di dapur anda”

Homemade food ni perlukan kegigihan untuk buat. Semua ibu-ibu atau sesiapa je mesti suka & ada impian nak prepare food from scratch & homemade kan?

Cuma sebab leceh, ramai yang prefer beli. Prepared home food ni paling terbaik untuk semua lagi-lagi kalau ada anak yang allergic, nak tak nak kena juga usahakan jaga makan.

I must said that alhamdulillah Thermomix ni memudahkan buat apa-apa pun dari scratch especially in term of nak membasuh. Tak kecah dapur orang cakap. Timbang, tumis, masak semua dalam tu dapat jimat masa dan dapat multi-task, alhamdulillah.

Its not about riding a trend, but utilizing the benefits from the technology that we are investing in.

Dalam pada tu, afiqah suka part ingredients. Sebab kita tahu apa bahan-bahan yang kita gunakan, bersih ke tidak, halal & toyyib atau tak dsb.

Yes,
Happiness is homemade, alhamdulillah 😊


P/s: Brioche Burger Bun made by husband ♥️

0 0 votes
Rating Artikel
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments