FAQ

"Biar santai janji sampai"

Thermomix®

by Vorwerk

Thermomix® ialah alat bantu memasak 25 fungsi yang disertakan dengan arahan step-by-step yang diintegrasi bersama perisian Cookidoo®

Thermomix® mempunyai 25 fungsi termasuk kisar, pre-clean mode, uli doh, penapaian, masakan suhu tinggi, hot-stir, cerek, penimbang, slow-cook, kacau, sugar-stages, melikatkan masakan, turbo mode, masak nasi, grinder, memasak, memotong, emulsify, mendidihkan telur, mixer, memanas, mengukus, mini padranged hood dan sous-vide (makanan vakum).

Thermomix® tidak boleh menyejuk & membeku masakan, baking, deep fry & air fry. Thermomix® juga tidak boleh sediakan bahan masakan. Perlu sediakan sendiri ya ;)

TM6 adalah model Thermomix® yang terkini diperkenalkan pada tahun 2019

Thermomix® telah berada dalam pasaran sejak tahun 1961 dengan model pertama VKM5. Ini membuktikan bahawa Thermomix® telah berevolusi hampir 60 tahun dengan 9 model keluarannya termasuk yang terkini TM6.

Vorwerk adalah syarikat pengeluar Thermomix® yang bertapak di Jerman

Cookidoo®

the world’s largest recipe library

Cookidoo® adalah built-in software yang terdapat di dalam Thermomix® model TM6. Ia merupakan satu platform yang mengumpulkan pelbagai menu masakan serata dunia.  Dianggarkan lebih 71,000 resepi terdapat di dalam Cookidoo® setakat hari ini.

Menariknya, platform Cookidoo® ini juga boleh diakses secara terus melalui apa-apa peranti pintar (electronic devices) oleh pemilik akaun Cookidoo®

  • Carian resepi serata dunia
  • Kalendar menu
  • Shopping list
  • Fakta nutrisi
  • Hints & Tips

Ya. Untuk pengalaman terbaik, internet diperlukan untuk mengakses Cookidoo®

Boleh diakses secara offline tetapi hanya terhad kepada resepi yang telah disimpan di dalam koleksi Cookidoo® anda.

Ada Soalan?

Kami mengalu-alukan sebarang persoalan yang bermain di fikiran anda. Pertanyaan anda akan kami respon secepat mungkin ;)